TOP termékek

Ledfillér Világítástechnika - Energiatakarékos megoldás!

Blog

LED panelek használata a lakberendezésben
12
Febr

Napjainkban a lakberendezés területén is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a LED panelek. Nem véletlenül, hiszen ezek a letisztult, elegáns formatervezésű, vékony kialakítású fényforrások remekül illenek szinte minden miliőbe.

 

 

Minden, amit a LED izzókról tudni lehet
24
Nov

A LED (vagyis light-emitting diode, azaz fényt kibocsátó dióda) rendkívül praktikus világítótest, ugyanis a fénye előállításához alacsony áramerősség és feszültség szükséges, üzemeltetése nem jár hőgenerálással és azt kísérő energiaveszteséggel, a dióda ráadásul kis helyen is elfér, ütésálló, nagy a kapcsolási sebessége és igen hosszú az élettartama. Nem csoda tehát, hogy a hagyományos, halogén világítótestek helyét mára már szinte teljesen átvették a LED izzók.

LED fénycsövek – irodai használattól a partykellékekig
28
Jún

A környezettudatosabbá váló 21. században már a világítás új generációja, a nagy fényerejű, energiatakarékos és környezetbarát LED-lámpák jelentik a legkézenfekvőbb megoldást a mesterséges fény adta lehetőségek között.

Kültéri fényfüzérek bármilyen alkalomra
11
Máj

Szeretné feldobni az esti kerti összejöveteleket, és varázslatos hangulatot teremteni a teraszon? Ma már számos típus és színkombináció között választhat az ember, azonban vásárlás előtt érdemes felmérni, milyen dekoráció felelhet meg leginkább az adott feladatra.

Karácsonyi hangulat a fények erejével
05
Nov

A karácsonyi készülődés jellemzően már októberben-novemberben megkezdődik. Ahogy egyre korábban sötétedik, előkerülnek a vastagabb ruhák és a házak kertjében megjelenik a díszkivilágítás, egyértelművé válik, hogy a karácsony egyre inkább közeledik. Ha már a téli hóesés nem teremt meghitt légkört, akkor érdemes néhány karácsonyi égő segítségével ráhangolódni az ünnepre.


Halloween a rémület éjszkája!
28
Okt

A Halloween ma már nem csupán az amerikaiak egyik kedvenc ünnepe, ugyanis nagyon sok más nemzet is átvette az ünnephez kötődő hagyományokat. Hazánkban is egyre több kisgyerek indul útnak Halloween estéjén, hogy „Csokit vagy csínyt” felkiáltással minél több édességet gyűjtsön.

Rezsicsökkentés kontra világítás: tucatnyi érv a LED izzó mellett
20
Okt

Egész Európában egy soha nem látott energiaválság réme fenyeget, melynek szele már hazánkat is elérte. A rezsicsökkentés már csak az átlagfogyasztás mértékéig él, emiatt aztán sokak lázasan kutatják a spórolási lehetőségeket. Noha többnyire bele sem gondolunk, de otthonunk világítása egy állandó fogyasztó, emiatt pedig nagyon nem mindegy, hogy izzóink milyen hatékonysággal működnek.

 

Napelemes kültéri LED lámpa
12
Okt
A LED lámpák számtalan előnnyel rendelkeznek, így nem csak beltérre, de akár kültérre is kiválóan alkalmasak. Ha szeretne Ön is LED lámpát otthonába és kertjébe, annak semmi akadálya, csak a megfelelő helyről kell rendelni.

 

LED panel akár otthonra is!
10
Szept
A LED paneleket sokan üzletek kivilágítására, az üzlet nevének jelzésére használják, ugyanakkor a LED paneleket akár design elemként is lehet használni.

 

LED világítás stílusosan
04
Okt

Manapság egyre több helyen találkozni LED világítással, ami nem is csoda, hiszen a LED panelek alkalmazása egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen a LED panelek alkalmazása rendkívül sok előnnyel jár.