TOP termékek

Ledfillér Világítástechnika - Energiatakarékos megoldás!

Blog

Karácsonyi hangulat a fények erejével

Ledfillér Világítástechnika
Ledfillér Világítástechnika
2022.11.05 17:00
Karácsonyi hangulat a fények erejével

A karácsonyi készülődés jellemzően már októberben-novemberben megkezdődik. Ahogy egyre korábban sötétedik, előkerülnek a vastagabb ruhák és a házak kertjében megjelenik a díszkivilágítás, egyértelművé válik, hogy a karácsony egyre inkább közeledik. Ha már a téli hóesés nem teremt meghitt légkört, akkor érdemes néhány karácsonyi égő segítségével ráhangolódni az ünnepre.


Teljes díszkivilágítás vagy szolid ünnepi fények

Vannak, akik nagyon komolyan veszik az ünnepi kivilágítást és a teljes házat kidekorálják, míg mások jóval szolidabbak ezen a téren. Bármelyik tábort erősítjük, néhány ünnepi égő kihelyezésével sokkal könnyebb ráhangolódni az ünnepekre.

A hatalmas kínálatnak köszönhetően pedig mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb ünnepi fényeket. Nem kell körbejárni a közeli világítástechnikai üzleteket, hiszen online minden megtalálható egy helyen, ráadásul a választék is jóval nagyobb.

 

Milyen alternatívák állnak rendelkezésre?

A Ledfillér Vilgítástechnika webáruházban kültérre és beltérre egyaránt számos alternatíva áll rendelkezésre. Az elmúlt években a karácsonyi cukorka minden formája nagy népszerűségnek örvend. A napelemes karácsonyi cukorka udvari dísz kiváló választás akár az udvar különféle pontjain elhelyezve vagy a bejárat felé vezető út mentén elhelyezve.

Kültérre a karácsonyi jégcsap fényfüzér is ideális választás. Akár az egyik falra, fára vagy a teljes ház dekorálására. A fényfüzér meleg fehér és hideg fehér fényben egyaránt kapható. Ráadásul toldható, akár öt darab is összekapcsolható, így a nagy felületek dekorálása sem jelent problémát. Nem csupán kültéren, hanem beltéren is kiválóan használható.

Kültéren a növényzet, például a bokrok beborítására a LED fényháló a legalkalmasabb. Alkalmazásával a kész csodavilág hozható létre a kertben. A 200 izzós LED fényháló összesen nyolc programmal rendelkezik.

A beltér fényekkel való dekorálására is számos opció áll rendelkezésre. Ilyen például a LED dekorációval ellátott fa karácsonyi angyal, amely különösen az ablakban mutat igazán esztétikusan, hiszen így az utcáról, kertből is látható. Természetesen a beltéri karácsonyi világítás nem valósulhat meg a karácsonyfa kivilágítása nélkül. Erre is számos alternatíva áll rendelkezésre a modern fényfüzérektől kezdve a klasszikus, retro típusokig hideg vagy meleg fehér színben.