TOP termékek

Ledfillér Világítástechnika - Energiatakarékos megoldás!

Blog

LED fénycsövek – irodai használattól a partykellékekig

2023.06.28 09:59
LED fénycsövek – irodai használattól a partykellékekig

A környezettudatosabbá váló 21. században már a világítás új generációja, a nagy fényerejű, energiatakarékos és környezetbarát LED-lámpák jelentik a legkézenfekvőbb megoldást a mesterséges fény adta lehetőségek között.

Elegáns LED panelek, játékos fényfüzérek

A hagyományos halogén lámpákkal szemben a LED fénycsövek megbízható és környezettudatos fényforrást jelentenek, hiszen nem tartalmaznak töltőgázt, ezzel ökológiai lábnyomuk is sokkal kisebb. Nem tudnak túlmelegedni, hosszú élettartamúak, és nem veszítenek energiát a le- és felkapcsolás során.

A beépített LED izzók azonban nem csak hosszú élettartamot biztosítanak, de színhőmérsékletük is szabályozható: legyen szó melegebb vagy hidegebb árnyalatokról, esetleg színes megoldásokról.

A technológia sokoldalúságát bizonyítja, hogy számos helyszínen és „munkakörben” találhatunk LED lámpákat. A LED panelek vékony, négyzet vagy kör alakú kialakítása könnyen falba süllyeszthető, és elegáns hatást kelt, ezért előszeretettel alkalmazzák közintézményekben, orvosi rendelőkben, irodákban is. Játékosabb társaik pedig a szórakozóhelyek és kültéri partik elengedhetetlen kellékei. Mindez még többletköltséget sem jelent: a LEDFILLÉR világítástechnikai megoldásai között ugyanis hálózatra kapcsolható lámpák mellett még napelemmel üzemelhető termékeket is kínálunk.

 

Reflektorfényben a mobilitás

Okos termékválasztás esetén ma már arra is lehetőségünk van, hogy kis fogyasztású LED reflektorunkat, munkaeszközünket szinte bárhová magunkkal vigyük. Akár dekorációs célú világításról van szó, akár állványos munkalámpákról, a hordozhatóság minőségi előrelépést jelent a mesterséges fényhasználat terén. Mindehhez hozzásegít bennünket, hogy a LED-es fényfüzérek többsége elemes áramforrásról is működtethető: ez nem csak akkor praktikus, ha otthonunkat akarjuk díszíteni, de olyankor is jól jön, ha mozgásérzékelős reflektorba alkalmaznánk.

 

Nézzen körül kínálatunkban, és találja meg a hosszú távú megoldást!