TOP termékek

Ledfillér Világítástechnika - Energiatakarékos megoldás!

Blog

Kültéri fényfüzérek bármilyen alkalomra

2023.05.11 12:54
Kültéri fényfüzérek bármilyen alkalomra

Szeretné feldobni az esti kerti összejöveteleket, és varázslatos hangulatot teremteni a teraszon? Ma már számos típus és színkombináció között választhat az ember, azonban vásárlás előtt érdemes felmérni, milyen dekoráció felelhet meg leginkább az adott feladatra.

Miért olyan népszerűek LED-es fényfüzérek?

Az elmúlt évtizedben óriási változás történt a világítástechnika terén, hiszen soha nem látott mértékben kezdtek elterjedni a LED-es fényforrások. Ma már éppen ezért nem csupán az otthoni lámpákban használhatunk LED-es megoldásokat, de a dekorációk terén is. A kültéri LED-es fényfüzérek energiatakarékos és ellenálló megoldást jelentenek a díszítő világítás kialakítására, így bárki költséghatékonyan készíthet ünnepi díszkivilágítást.

 

Fényfüzérek minden alkalomra

Legyen szó karácsonyi dekorációról, születésnapi kivilágításról vagy éppen a terasz feldíszítéséről a hétvégi vacsorákhoz, a LED-es kültéri fényfüzérek változatos megoldásokat kínálnak. A meghitt ünnepi hangulathoz egyaránt használhatók az esőcsepp alakú vagy a hagyományos karácsonyfadísz formájú változatok, míg a hétköznapokra számos színes, hidegebb vagy melegebb fényű megoldás is alkalmazható.

 

Költséghatékony LED izzók

Noha az egyes LED izzók általában még ma is magasabb áron kaphatók, mint a korábbi halogén izzók vagy fénycsövek, teljes életciklusukat tekintve mégis sokkal költséghatékonyabb megoldást jelentenek a korábbi technológiáknál. A LED-es izzók nem csupán lényegesen kevesebb áramot fogyasztanak, mint a hagyományos égők, de az élettartamuk is jelentősen magasabb. Ezek a szempontok különösen fontosak lehetnek kültéri dekorációs világítás esetén, hiszen a LED-es fényfüzérek használatával nem kell aggódnunk a hiányzó égők pótlása miatt, és akkor sem kell magas villanyszámlától tartanunk, ha egész esete felkapcsolva hagyjuk a világítást.

 

Figyeljen a biztonságra!

LED-es dekoráció vásárlásánál rendkívül fontos odafigyelni, hogy kültérre csak kültéri használatra tervezett világítótesteket válasszunk. A kültérre tervezett lámpák ellenállnak a nedvességnek, a párának, a hőmérsékletingadozásnak, valamint a különböző időjárási viszontagságoknak.