TOP termékek

Ledfillér Világítástechnika - Energiatakarékos megoldás!

Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség

Tisztelt Leendő Viszonteladónk!

Üdvözöljük Önt a Ledfillér Világítástechnika LED kis és-nagykereskedés viszonteladói programjában! Nagy örömmel tájékoztatjuk, hogy regisztrációját követően azonnal hozzáférhet kedvezményes árainkhoz és exkluzív ajánlatainkhoz. A regisztráció egyszerű és gyors, csupán néhány percet vesz igénybe.

A regisztráció befejezése után, a weboldalunkra belépve már vásárolhat is. Fedezze fel széleskörű termékkínálatunkat, amely magában foglalja a legmodernebb LED technológiákat és megoldásokat. Élvezze a könnyű és gyors online vásárlási élményt, valamint a versenyképes árakat, amelyeket kifejezetten viszonteladóink számára alakítottunk ki.

Köszönjük, hogy minket választott, és bízunk benne, hogy termékeink és szolgáltatásaink hozzájárulnak üzleti sikeréhez.

Üdvözlettel,  

Ledfillér Világítástechnika Csapata


Cégnév / Név:
Ledfillér Világítástechnika
Cím:
1142 Budapest, Kassai utca 157/d
Személyes átvétel itt:
1163 BUdapest, Őrvezető utca 2.
Telefon:
Áruház neve:
Ledfillér Világítástechnika - ledfiller
Adószám:
20176400-2-42
EU adószám:
HU20176400
Cégjegyzék szám:
1-06-718023
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Bankszámlaszám:
11600006-00000000-46910781
Kapcsolattartó neve:
Árvai István
Kapcsolattartó telefonszáma:
+3630/3830575
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás

GLS házhozszállítás

mygls_api
Kiválóan felépített hálózatával gyors és zökkenőmentes csomagszállítást tesz lehetővé, így a csomagok már a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.

A hatalmas GLS HUB mellett 89 depó és több mint 2200 futár gondoskodik arról, hogy a csomagok a megfelelő szortírozást követően minél előbb eljuthassanak a címzettekhez. A házhozszállítás mellett 1700 átadópontból (GLS CsomagPontok és GLS Automaták) álló hálózatával a GLS ebben a szegmensben is országos lefedettséget kínál.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
29 999  Ft
1 990 Ft
30 000  Ft
-
ingyenes

GLS csomagpont

mygls_api_dropoffpoints
Igazítsa saját idejéhez a csomagátvételt a GLS Automaták és GLS Csomagpontok segítségével.

A GLS Automaták többsége elhelyezkedésüknek köszönhetően 0-24 óráig rendelkezésére áll. A csomag átvételére az értesítésben szereplő PIN kód megadásával 5 munkanap áll rendelkezésre. Az utánvét kifizetése Automata esetén kizárólag bankkártyával történhet.

GLS CsomagPontok esetén a csomag átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával szintén 5 munkanap áll rendelkezésre. A csomagok minden szállítási mód esetében a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
1 190 Ft

Foxpost csomagautomaták

foxpost_hu_api2_automata
A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával. Az automaták listáját és további információt itt találsz.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
19 989  Ft
1 190 Ft
19 990  Ft
-
ingyenes

Személyes átvétel

Szállítási költség: 0 Ft

MPL házhozszállítás

mpl_api
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
1 990 Ft

MPL Posta Pontok

mpl_api_postapont
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
990 Ft
Fizetés

Utánvéttel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor a futárszolgálat munkatársának kívánod kiegyenlíteni, akkor válaszd az "Utánvétel" fizetési módot.

A csomag ellenértékét így a Futárnak fizetheted készpénzben, a csomag átvételekor.

Utánvét kezelési díj: 300 Ft

Bankkártyás fizetés

Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor átirányítunk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház a kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám)
Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)
Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben a kártyádon nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt hagyd üresen!)

Banki átutalás (előre utalás)

A megrendelés ellenértékét Banki átutalással is kiegyenlítheted, ez esetben az alábbi adatok alapján kérjük átutalni a vételárat.

Kedvezményezett:
Ledfillér D&K Gipszkarton Bt.

Bankszámlaszám:
Erste Bank 11600006-00000000-46910781

Kérjük, az átutalásnál a "közlemény" rovatba írd be a megrendelésed azonosítóját, amit a visszaigazoló e-mailben a "Rendelés azonosító" néven találod meg. Ez fogja azonosítani a megrendelésedet.

Rendelésed az összeg számlánkon történő jóváírását követően szállítjuk ki.

Foxpost csomagautomatánál kártyás, készpénzes fizetés

Amennyiben a rendelés értékét a csomagautomatánál szeretnéd kifizetni, akkor válaszd az "Foxpost csomagautomatánál kártyás, készpénzes fizetés" fizetési módot.


A csomag ellenértékét így az automatánál fizetheted ki, a csomag átvételekor.

Utánvét kezelési díj: 250 Ft

GLS Csomagpontnál kártyás, készpénzes fizetés

Amennyiben a rendelés értékét a csomagautomatánál szeretnéd kifizetni, akkor válaszd az "GLS csomagautomatánál kártyás, készpénzes fizetés" fizetési módot.


A csomag ellenértékét így az automatánál fizetheted ki, a csomag átvételekor.

Utánvét kezelési díj: 250 Ft

Készpénzzel a helyszínen, Budapest XVI. kerület

A megrendelt termékek ellenértékét raktárunkban, személyesen is kiegyenlítheti.

Kártyás fizetésre nincs mód!

Címünk: 1163 Budapest, Őrvezető utca 2.
Telefon: +36303830575

Nyitva tartás: Előre egyeztetett időpontban!

PayPal fizetés

Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.
Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!