Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cégünkről

Köszöntjük Világítás webáruházunkban!

 

HATÉKONYSÁG, ENERGIATAKARÉKOSSÁG

Mivel hagyományos izzók egy fémszál izzásából érik el a fény kibocsájtását, a felvett teljesítmény 90 %-a kárba vész a felesleges hőtermelés miatt. A LED-ek - működési elvükből fakadóan - az energiájuk nagy részét fény előállítására használják, csekély a hőveszteségük. Így akár 80-90% energia-megtakarítás is mérhető.

HOSSZÚ ÉLETTARTAM

A LED-es fényforrások élettartama más fényforrásokhoz képest nagyon hosszú. Míg a hagyományos izzók megközelítőleg 1-2 ezer üzemórát bírnak, a halogén izzók 3-5 ezret, és kompakt fénycsövek 5-12 ezret, a LED-ek - típustól függően - 30-60 ezer óráig világítanak. Ez akár 20 évet is jelenthet.

ALACSONY KARBANTARTÁSI KÖLTSÉG

A LED hosszú élettartama miatt ritkán szorul cserére, így ideális megoldást jelent a nehezen hozzáférhető, veszélyes helyeken (épületek homlokzatain, medencékben, padlózatba építve).

KÖRNYEZETBARÁT MŰKÖDÉS ÉS GYÁRTÁS

Az alacsonyabb energiafogyasztás egyben kevesebb káros anyag kibocsájtást is eredményez. Továbbá a LED fényforrások gyártása során nem használnak olyan veszélyes anyagokat, mint a higany, az ólom és más toxikus kemikáliák, melyek más világitási technológiák esetén jellemzők.